Pályázzon velünk az akár 40%-os vissza nem térítendő állami támogatásra informatikai rendszereinek modernizációjára.

GINOP-3.2.1-15-2015-00001 www.vallalkozzdigitalisan.hu

Fő tevékenységünk az informatikai rendszerek megbízható üzemeltetése, valamint az informatikai szaktanácsadás, de e mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségű hardver- és szoftvereszközök szállítására is. Vállalatunk a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet a minőségre, ezért csak az informatikai piac vezető gyártóit képviseli. Nevünkhöz híven - Value Added Reseller (értéket hozzáadó viszonteladó) - partnereinket az igények felmérésétől a beruházáson át a komplett megvalósításig képviseljük, az információ és a befektetés értékének megőrzése érdekében.

Szolgáltatásaink 

Referencia partnereink listáját ITT érheti el. 

 

Kedvezményes Office 365 csomagjaink kis és közepes vállalkozások számára

A piacon elérhető 30 napos ingyenes próbaidőszak helyett 60 napos ingyenes próbaidőszakot biztosítunk a felhasználóknak!

Vállalati Alapcsomag: levelező szolgáltatás, tárhely, videokonferencia és online irodai alkalmazások - 4,2 € helyett 3,99 € / felhasználó / hónap

 office364vallalatialapverzio.PNG

Üzleti levelező szolgáltatás, felhasználónként 1TB üzleti OneDrive tárhely és csoportwebhelyek: intranet oldalak és online tárak a dokumentumok könnyű elérésére és megosztására. Word-, OneNote-, PowerPoint- és Excel-dokumentumokat hozhat létre és szerkeszthet egyidejűleg közösen másokkal, bármely modern böngészőben. A hatékony kommunikációt munka közben a Skype Vállalati verzió szolgálja.

 

Vállalati csomag: tárhely és telepíthető, teljes értékű irodai alkalmazások - 8,8 € helyett 8,36 € / felhasználó / hónap

Telepíthető, teljes értékű Office alkalmazások (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, OneNote) és felhasználónként (licencenként) 1TB központilag adminisztrálható online tárhely a OneDrive for Business-nek köszönhetően. Egy felhasználó akár 5 PC-re, 5 tabletre, 5 okostelefonra is telepítheti az alkalmazásokat.

 office365vallalativerzio.PNG

 

Vállalati Prémium csomag: levelező szolgáltatás, tárhely, videokonferencia és telepíthető, teljes értékű irodai alkalmazások - 10.5 € helyett 9,97 € / felhasználó / hónap

 office364vallalatipremiumverzio.PNG

Telepíthető, teljes értékű Office alkalmazások (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, OneNote) és online irodai szolgáltatások kombinációja. Egy felhasználó akár 5 PC-re, 5 tabletre, 5 okostelefonra is telepítheti az alkalmazásokat. Üzleti szintű levelező szolgáltatás 50 GB méretű postafiókokkal, vállalati címtár integrációval, közös naptárkezeléssel, névjegyekkel, naprakész és hatékony kártevő és levélszemét szűréssel. Mellé jár felhasználónként 1TB üzleti (adminisztrálható) OneDrive tárhely és csoportwebhelyek: intranet oldalak és online dokumentumtárak induló 1TB tárhellyel a dokumentumok könnyű elérésére és megosztására. Word-, OneNote-, PowerPoint- és Excel-dokumentumokat hozhat létre és szerkeszthet egyidejűleg közösen másokkal, bármely modern böngészőben. Interaktív jelentéseken keresztül oszthatja meg másokkal információit. A hatékony kommunikációt munka közben a Skype Vállalati verzió szolgálja, telepíthető kliens alkalmazással számítógépre, okostelefonokra és táblagépekre is - online értekezletek, csevegés, hang- és videóhívások is lehetségesek kollégák között és külső partnerekkel egyaránt.

 

Kedvezményes Azure csomagjaink 

A piacon elérhető 30 napos ingyenes próbaidőszak helyett 60 napos ingyenes próbaidőszakot biztosítunk a felhasználóknak!

Azure biztonsági tárhely (500 GB) - 18.5 € helyett 17.62 € / felhasználó / hónap

 azurebackup.PNG

Az Azure Backup szolgáltatás segítségével a felhasználók titkosított, tömörített biztonsági mentést készíthetnek az adataikról a Microsoft adatközpontjaiba, ahol akár 99 évig is megőrizhetik azokat. A biztosági mentés díja a védett számítógépek számától és a tárolt adatok mennyiségétől függ. Tartalmazza a mentéshez szükséges szoftvert is, de igénybe vehető csak a mentendő adatok tároláshoz szükséges tárhelyként is.

 

Virtuális gép (A2 Standard) - 112.93 € helyett 107.28 € / példány / hónap

A felhőben néhány kattintással hozhatók létre új virtuális gépek, a kiszolgálók infrastruktúrájának üzemeltetéséről a Microsoft gondoskodik. A megfelelő méretű erőforrás azonnal rendelkezésre áll, nincs túl- vagy alulméretezés, a díjszámítás percalapú, így csak a valós használatért kell fizetni. Egy tipikus kisvállalati alkalmazás kiszolgálására alkalmas szerver üzemeltetési költsége jelentősen csökkenthető a percalapú számlázás előnyeit kihasználva, ha az alkalmazást kiszolgáló gépet csak munkaidőben futtatjuk. Tetszőleges Linux vagy Windows operációs rendszer is elérhető, sőt adatbázis vagy kész alkalmazás szerverek is az Azure piactérről (pl Veeam, Barracuda, Checkpoint).

 azurevirtualisgepek.PNG

 

Azure Site Recovery - 45.54 € helyett 43.26 € -tól / hónap

 azuresiterecovery.PNG

Katasztrófatűrő megoldások, amelyek másodlagos telephely építése helyett felhőben biztosítják a cég másodlagos infrastruktúráját, hogy az üzletileg kritikus feladatok tovább tudjanak működni, ha az elsődleges telephellyel katasztrófa történik (pl. árvíz, tűzvész, villámcsapás, szándékos rongálás). Az Azure Site Recovery a Microsoft felhőjét veszi igénybe másodlagos katasztrófatűrő telephelyként, és az elsődleges adatközpont leállása esetén innen futnak tovább az üzletileg kritikus rendszerek. A felhőben üzemelő virtuális gépek a telephelyi környezettel zökkenőmentesen összekapcsolhatók, hibrid infrastruktúrát kialakítva.

 

 A termékek árának EUR-ról HUF-ra való átszámítása az aktuális napi K&H középárfolyamán történik.