Cégünkről

A VAR Kft. az üzleti informatika területén nyújt professzionális szolgáltatást 1993 óta.

VAR 30 éves jubileum

Idén ünnepeljük cégünk fennállásának 30. évfordulóját.  Az elmúlt évben az igazi kihívást a folyamatos fejlődés és növekedés jelentette számunkra egy nagyon gyorsan változó piaci környezetben. Munkánk eredményességét az elért szakmai címek és referenciák mellett leginkább ügyfeleink bizalma tanúsítja.

IT rendszerüzemeltetés

Fő tevékenységünk az informatikai rendszerek megbízható üzemeltetése, valamint az informatikai szaktanácsadás, de emellett kiemelt figyelmet fordítunk a kiváló minőségű hardver- és szoftvereszközök szállítására is. Vállalatunk a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet a minőségre, ezért csak az informatikai piac vezető gyártóit képviseli. Nevünkhöz híven - Value Added Reseller (értéket hozzáadó viszonteladó) - partnereinket az igények felmérésétől a beruházáson át a komplett megvalósításig képviseljük, az információ - és a befektetés értékének megőrzése érdekében.

Magasabb szintű informatika, költségcsökkentés mellett

Célunk, hogy szolgáltatásunkkal ügyfeleinknél ne csak egy jól működő informatikai rendszert hozzunk létre, hanem megbízóink üzemeltetési költségeinek jelentős csökkentése mellett javítsuk informatikájuk szolgáltatási szintjét, biztonságát és értékét is.

Családbarát vállalati kultúra

Hitünk szerint megfelelő teljesítményt csak elkötelezett munkatársak tudnak nyújtani, ezért munkatársaink kiválasztását különös gonddal végezzük, odafigyelünk képzésükre és megtartásukra is. A VAR Kft. megalakulása óta szem előtt tartja  a munkahelyi egészségvédelem fontosságát, a dolgozók életkörülményeinek és általános munkafeltételeinek folyamatos javítását. Ennek elismeréseképpen 2005-ben kisvállalati kategóriában elnyertük a ,,Családbarát Munkahely” első helyezését, illetve az ,,Egészséges Munkahely”címet, a jó munkakörülményekért és a családközpontú gondolkodásmódért.

Tagságok

Vállalati kultúránk része a közösségi szerepvállalás is, tagjai vagyunk az Informatikai Vállalkozók Szövetségének  és az Amerikai-Magyar Kereskedelmi Kamarának is.

Kapcsolat
Hívjon minket telefonon, vagy írjon nekünk!
Partnerségeink
Partnerminősítéseink