A folyamatot alkotó lépések meghatározásához komoly szakembergárdára van szükség

Az informatikai vezetőkben napjainkban mind többször felmerül a kérdés, hogy milyen módon tudják költséghatékony módon biztosítani az üzemeltetést. Kezdő vállalkozásoknál nagyon fontos a megfelelően skálázható rendszer kiépítése, míg meglévő rendszerek esetén felmerül a migráció és a konszolidáció fogalma.

A folyamat meghatározásához komoly szakembergárdára van szükségMigráció során egy adott feladatot vagy folyamatot áthelyezünk, integrálunk egy másik működési környezetbe, konszolidáció során pedig több fizikai szervert, operációs rendszert, alkalmazást, munkafolyamatot vagy adatbázist kevesebb - akár egyetlen - szerverre tömörítünk úgy, hogy közben növeljük a teljes rendszer teljesítményét, egyszerűsítjük az infrastruktúra üzemeltetését, ezáltal csökkentjük a költségeket. 

A konszolidáció és a vele járó migráció összetett, bonyolult folyamat, amelynek során a konszolidált infrastruktúrát egy adott cég mindenkori üzleti elvárásainak megfelelően kell megvalósítani. A folyamat többféleképpen is végrehajtható, azonban a folyamatot alkotó lépések meghatározásában komoly szakembergárda közreműködésére van szükség.

Cégünk rendszermérnökei rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal Microsoft Windows Server, Novell Suse Linux illetve egyéb Linux disztribúciókon alapuló informatikai rendszerek kiépítésében, migrálásában. Projektjeink példaértékűek az IT területen.