iso140012004-kornyezetvedelem.jpgA fenntartható fejlődés szemléletében

Környezeti céljainkat és környezetvédelmi tevékenységünket úgy alakítjuk, hogy biztosítsuk a folyamatos fejlődést, a megelőzés elvének következetes alkalmazását. A gazdasági lehetőségeinkhez mérten az elérhető legjobb technikák alkalmazásával törekszünk a környezet terhelésének csökkentésére.

Integrált stratégia

Célunk, hogy a környezetvédelmi követelményeknek való megfelelés mellett vevőinknek minél teljesebb kiszolgálást biztosítsuk. Amennyiben lehetőség van rá, kerüljük a veszélyes anyagok használatát, illetve a veszélyes anyagokat környezetbarát anyagokkal helyettesítjük. Kiemelkedő fontosságúnak tartjuk a környezetszennyezés megelőzését, a gazdaságos energiafelhasználást, a keletkezett hulladék, illetve a környezeti kockázat csökkentését.

Célunk továbbá, hogy környezeti politikánkat megismertessük és elfogadtassuk munkatársainkkal, és hozzáférhetővé tegyük ügyfeleink számára.

Munkatársaink felkészültségét, motiváltságát és tudatosságát a rendszeres képzésekkel, a fejlesztési és döntési folyamatokba történő bevonásukkal, nyílt kommunikációval erősítjük. Beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal szemben ugyanolyan magas szintű környezetvédelmi követelményeket támasztunk, mint amilyeneket saját teljesítményünkkel kapcsolatban megfogalmaztunk.

Folyamatos kommunikáció

A környezetvédelem iránti elkötelezettségünket folyamatosan kommunikáljuk munkatársaink, szerződéses partnereink és minden más érdekelt csoport felé. Aktív, nyílt párbeszédet folytatunk, és konstruktív együttműködésre törekszünk az érintett hatóságokkal, civil szervezetekkel, a környező lakossággal, partnereinkkel. Ügyfél-szolgálatot tartunk fenn a hatékony, operatív együttműködés érdekében.