Rendszergazdai szolgáltatás

Számos partnerünknél végzünk informatikai szaktanácsadást, eseti vagy átalánydíjas formában, kezdve a mindennapi helpdesk tevékenységtől a rendszermérnöki támogatáson keresztül állandó jelenlétű „VAR-os” kollégáig.

Miért ajánlunk Önnek rendszergazda illetve rendszerüzemeltetés szolgáltatásunkat?

Naprakész tudás

Az informatika dinamikusan fejlődik, és folyamatos kihívás elé állítja az IT szakembereket. Munkatársaink naprakész tudása, széles körű szakmai minősítései és a gyakorlattal eltöltött óráik száma, már önmagában is garanciát jelentenek az általunk üzemeltetett rendszerek magas szintű és megbízható működtetésére.

Az informatikai lehetőségek bővülésével, valamint a folyamatos fejlesztéseinkkel, a megrendelőink szolgáltatásaihoz, termékeihez leginkább passzoló informatikai megoldásokat tudunk szolgáltatni.

Cégünk minden munkatársa azon dolgozik, hogy az ügyfeleinknél üzemelő informatikai rendszerek az üzleti siker hatékony eszközei legyenek, amelyet részben a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése valamint rendszergazdáink folyamatos képzése révén tudunk biztosítani.

Outsourcing – Hatékonyabb és megbízhatóbb megoldás

A belső vállalati igények ma már leginkább arra ösztönzik a cégeket, hogy az alaptevékenységükhöz nem tartozó, ugyanakkor komplex és gyorsan változó informatikai tudáshoz kapcsolódó munkafolyamataikat kiszervezzék – ezzel is  elősegítve a fő tevékenységre való koncentrálást.

Alacsonyabb költségek mellett

Egy sikeres vállalat manapság már elképzelhetetlen fejlett informatika illetve informatikai támogatás nélkül. Véleményünk szerint a kihelyezett/kiszervezett informatikai üzemeltetés azon túl, hogy több mint egy egyszerű ügyfél – szolgáltató kapcsolat, mivel a felek között bizalmi, partneri kapcsolat áll fenn, fontos költségcsökkentő, megtakarítási intézkedés is egyben. 

Számos partnerünknél jelen vagyunk az informatikai üzemeltetés valamely szegmensében, mint például:

Teljes körű informatikai üzemeltetés

A szolgáltatás keretein belül szakképzett munkatársaink biztosítják, hogy mind szerver, mind kliens téren megbízható rendszerek szolgálják ki cége munkatársait. Ezen felül válogatott stratégiai partnereink segítségével az informatikához kapcsolódó egyéb területeken is partnereink segítségére tudunk lenni, mint:

  • Fizikai hálózat építése / bővítése
  • Oktatás

Szerverüzemeltetés

Magasan képzett rendszermérnökeink biztosítják cége szervereinek üzemszerű működését, valamint igény esetén segítik a helyi helpdesk munkáját.

Informatikai tanácsadás

Amennyiben az ön cége rendelkezik informatikai üzemeltetőkkel, akik a legtöbb esetben helytállnak, de mégis biztosabbnak látja rendszerei működését, ha a kollégáknak van egy biztos tudással rendelkező hátterük, akikhez kérdés esetén bármikor bizalommal fordulhatnak - mi ebben is tudunk segíteni.

Kapcsolat
Hívjon minket telefonon, vagy írjon nekünk!
Partnerségeink
Partnerminősítéseink