Túl sok idejébe és pénzébe kerül régi szerverének fenntartása?

Nem áll rendelkezésére kooperációt, csapatmunkát elősegítő rendszer?

Nem győzi kielégíteni vállalata növekvő mailbox és egyéb tárhely igényeit?

 Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy a folytonos szerver fejlesztések túl drágák és túl sok elvesztegetett idejébe kerül fenntartásuk, van Ön számára egy jó hírünk.

Cégünk a Microsoft új felhő alapú szolgáltatásának az Office 365-nek bemutatásában, bevezetésében a segítségre lehet! Az új rendszer bárhonnan hozzáférést biztosít az Ön által jól ismert Office alkalmazásokhoz, levelezéséhez, naptárjához, legfrissebb dokumentumaihoz és mindezt egy jól tervezhető havidíjas konstrukcióban.

Office 365 Csomag Árak

 

Az Office 365 segítségével előnyeit élvezheti a legfrissebb Office alkalmazásoknak, nagyvállalati csoportmunka eszközöknek, bármilyen eszközről – asztali számítógép, laptop, táblagép, okos telefon – nagyobb beruházás nélkül. A Microsoft 99.9 %-os pénzügyileg garantált rendelkezésre állási időt biztosít, osztályelső vírusvédelemmel, redundáns biztonsági mentésekkel melyet a világ különböző pontjain elhelyezett adatközpontokban végeznek el.

Az Office 365 biztosítja az Ön folytonos üzletmenetét, könnyedén menedzselhetően helyi szerver költségek nélkül. Legyen szó akár munkaerő bővülésről vagy csökkenésről az Office 365 képes rugalmasan kezelni cége igényeit.

További információ az Office 365-ről