Hisszük azt, hogy a mai gazdaságban a cégeknek optimális működésükhöz sokszor elengedhetetlen egy-egy terület kihelyezése.

Az informatika pedig egy olyan gyorsan fejlődő iparág, ahol a cégeknek komoly erőfeszítést jelent a technikai újdonságokkal való lépéstartás, és mivel ezt szinte lehetetlen belső erőforrásból fedezni, IT egységüket kihelyezik alvállalkozói kézbe, ezzel biztosítva annak teljes körű működését és fejlődését.

Milyen előnyökkel jár az IT Outsouce?

Szakmai és pénzügyi biztonság

Outsource szolgáltatásunk hosszú távú együttműködést jelent a partnerrel, amely során mindkét fél számára biztosított mind a szakmai és pénzügyi biztonság, mind pedig a tervezhető kötelezettségvállalás.

A mi szakemberünk az Ön telephelyén

Szolgáltatásunk keretében munkatársunk teljes munkaidejét a partnerünk telephelyén tölti, betegsége és szabadsága idejére megfelelő szintű helyettesítést biztosítunk. Fontos értéket hordoz, hogy kollégáinkat magas szintű és komplex tudással rendelkező belső munkatársaink, úgynevezett háttér-tudásbázisként segítik.

Folyamatos fejlődés a szakmai tudásban - INGYEN

Kollegáinkat folyamatosan képezzük – odafigyelve megrendelőink igényeire, hogy maradéktalanul tudják képviselni cégünket az általános irányelvek tekintetében és a szakmai területeken egyaránt.

Próbálja ki Ön is!

Cége legoptimálisabb működését szem előtt tartva,  mi kidolgozzuk Önnel a kihelyezendő tervkénység pontos megfogalmazását, felmérjük a kapcsolódó teendőket, valamint meghatározzuk a szükséges tárgyi és humán erőforrásokat.