Hisszük azt, hogy a mai gazdaságban a cégeknek optimális működésükhöz sokszor elengedhetetlen egy-egy terület kihelyezése.

Az informatika pedig egy olyan gyorsan fejlődő iparág, ahol a cégeknek komoly erőfeszítést jelent a technikai újdonságokkal való lépéstartás, és mivel ezt szinte lehetetlen belső erőforrásból fedezni, IT egységüket kihelyezik alvállalkozói kézbe, ezzel biztosítva annak teljes körű működését és fejlődését.

stock-photo-info-text-graphic-outsourcing-145738910.jpgMilyen előnyökkel jár az IT Outsouce?

Szakmai és pénzügyi biztonság

Outsource szolgáltatásunk hosszú távú együttműködést jelent a partnerrel, amely során mindkét fél számára biztosított mind a szakmai és pénzügyi biztonság, mind pedig a tervezhető kötelezettségvállalás.

A mi szakemberünk az Ön telephelyén

Szolgáltatásunk keretében munkatársunk teljes munkaidejét a partnerünk telephelyén tölti, betegsége és szabadsága idejére megfelelő szintű helyettesítést biztosítunk. Fontos értéket hordoz, hogy kollégáinkat magas szintű és komplex tudással rendelkező belső munkatársaink, úgynevezett háttér-tudásbázisként segítik.

Folyamatos fejlődés a szakmai tudásban - INGYEN

Kollegáinkat folyamatosan képezzük – odafigyelve megrendelőink igényeire, hogy maradéktalanul tudják képviselni cégünket az általános irányelvek tekintetében és a szakmai területeken egyaránt.

Próbálja ki Ön is!

Cége legoptimálisabb működését szem előtt tartva,  mi kidolgozzuk Önnel a kihelyezendő tervkénység pontos megfogalmazását, felmérjük a kapcsolódó teendőket, valamint meghatározzuk a szükséges tárgyi és humán erőforrásokat.