20 éves jubileumi logoVAR 20 éves jubileum

Idén ünnepeljük cégünk fennállásának 20. évfordulóját.  Az elmúlt évben az igazi kihívást a folyamatos fejlődés és növekedés jelentette számunkra egy nagyon gyorsan változó piaci környezetben. Munkánk eredményességét az elért szakmai címek és referenciák mellett ügyfeleink bizalma tanúsítja leginkább.


Fő tevékenységünk az informatikai rendszerek megbízható üzemeltetéseIT rendszerüzemeltetés 

Fő tevékenységünk az informatikai rendszerek megbízható üzemeltetése, valamint az informatikai szaktanácsadás, de e mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségű hardver- és szoftvereszközök szállítására is. Vállalatunk a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet a minőségre, ezért csak az informatikai piac vezető gyártóit képviseli. Nevünkhöz híven - Value Added Reseller (értéket hozzáadó viszonteladó) - partnereinket az igények felmérésétől a beruházáson át a komplett megvalósításig képviseljük, az információ és a befektetés értékének megőrzése érdekében.

Magasabb szintű informatika, költségcsökkentés mellett Magasabb szintű informatika költségcsökkentés mellett

Célunk, hogy szolgáltatásunkkal ügyfeleinknél ne csak egy jól működő informatikai rendszert hozzunk létre, hanem megbízóink üzemeltetési költségeinek jelentős csökkentése mellett javítsuk informatikájuk szolgáltatási szintjét, biztonságát és értékét is. 

Családbarát vállalati kultúra 

Hitünk szerint megfelelő teljesítményt csak elkötelezett munkatársak tudnak nyújtani, ezért kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink kiválasztására, képzésére és megtartására is. A VAR Kft megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a munkahelyi egészségvédelemre, a dolgozók életkörülményeinek és általános munkafeltételeinek folyamatos javítására. Ennek elismeréseképpen 2005-ben kisvállalati kategóriában a ,,Családbarát Munkahely” első helyezését, illetve az ,,Egészséges Munkahely”címet sikerült elnyernünk, a jó munkakörülményekért és a családközpontú gondolkodásmódért.

Tagságok

Az Informatikai Vállalkozók Szövetségének tagjaNagyon fontos számunkra a közösségi szerepvállalás is, tagjai vagyunk az Informatikai Vállalkozók Szövetségének, a Magyar Outsourcing Szövetségnek és az Amerikai-Magyar Kereskedelmi Kamarának is.