w7.JPG

A jelenleg is Windows 7-et futtatók számára a határidő a mai nappal lejárt!

2020. január 14-én a Microsoft felfüggesztette a Windows 7 támogatását, vagyis haladéktalanul frissíteni kell ezeket a rendszereket a zökkenőmentes és biztonságos működés érdekében.

A brit Nemzeti Kiberbiztonsági Központ (NCSC) egyenesen arra figyelmeztette az embereket, hogy ne végezzenek internetes banki tevékenységet Windows 7-es gépekről és ne nyissanak meg Windows 7-es gépről származó leveleket!   

Mit jelent a Windows 7 támogatásának megszünése?

Akik még mindig a kilenc éves Windows 7 rendszert futtatják a továbbiakban már nem kapnak hibajavításokat és biztonsági frissítéseket a Microsoft-tól, valamint technikai támogatásra sem számíthatnak. Ha Ön továbbra is Windows 7-es felhasználó és nem hajtja végre a Windows 10-re való frissítést, akkor vállalkozását veszélyezteti. Támogatott javítások és biztonsági frissítések nélkül az informatikai rendszerei kiszolgáltatottak lehetnek az internetes támadásoknak, potenciálisan veszélyeztetve az adatok biztonságát. A kockázat idővel csak növekszik, ezért alapvető fontosságú, hogy most cselekedjen.

A jó hírek?

Azért vagyunk, hogy segítsünk! Fontos, hogy mielőbb frissítsen egy korszerű Windows operációs rendszerre, hogy ne veszélyeztesse vállalkozása biztonságát. Ne aggódjon, nincs egyedül a problémával, a megfelelő IT-üzemeltető partner segítségével a folyamat problémamentes.

Elavult az operációs rendszere? Cselekedjen most!

Ha számítógépein a Windows 7 rendszert futtatja, akkor határozottan javasoljuk, hogy frissítsen a Windows 10 operációs  rendszerre. Ez biztosítja vállalkozása számára a legproduktívabb és legbiztonságosabb Windows élményt. A Windows 10 2015-ben indult, de évente kétszer teljes frissítést kap és minden kiadással egyre modernebb.

Ezek a fejlesztések frissítések formájában érkeznek a számítógépére. Ez azt jelenti, hogy mindaddig amíg Windows 10 operációs rendszert futtatt, biztos lehet abban, hogy a legjobb és legújabb Windows verziót használja.

Mi a következő lépés?

Ha segítségre van szüksége a Windows 10-re való frissítéshez állunk rendelkezésére! A Microsoft Silver Certified Partnerei vagyunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 555 5827 telefonszámon, vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Ha Ön már VAR ügyfél, és többet szeretne megtudni a lehetőségeiről, kérjük forduljon közvetlenül kapcsolattartójához vagy hívjon minket a +36 1 555 5827 telefonszámon.