speditor30x15cm.jpg

Hogy segíthetünk vállalkozásának az üzleti kihívások leküzdésében?

A technológia elősegíti az üzleti célok elérését, a hatékonyság növelését és a belső kihívások megoldását, de csak a megfelelő kezekben!

Nagy tapasztalattal rendelkező dedikált IT tanácsadókat biztosítunk partnereinknek, hogy közösen alkossák meg a hosszútávú IT stratégiát. Szervezetükkel szorosan közreműködve felvázoljuk a lehetséges bevezetési üzemterveket és évekre előre megadjuk milyen budget szükséges a zökkenőmentes működéshez.

Konkrét megoldásokat javaslunk a folyamatok automatizálására, valamint a sebesség és hatékonyság növelésére a szervezet bármely területén.

Az üzleti folyamatokról beszélgetünk, nem (csak) informatikai kérdésekről

Szakembereink hatékonyan fordítják le az üzleti igényeket a technológia nyelvére és adnak válaszokat az üzleti kihívásokra.

  • Stratégiai technológiai tanácsadás céljából elbeszélgetünk partnereinkkel ügyelve arra, hogy az általunk kínált megoldások megfeleljenek az üzleti igényeknek és azokkal könnyebben érjék el céljaikat.
  • Élő fél napos workshopokat tartunk exkluzív környezetben, ahol megmutatjuk miképpen működik egy mai modern munkahely.
  • Megbeszéljük, hogy mire van szüksége IT-partnerétől, majd ezt az információt használjuk fel arra, hogy szolgáltatásainkat az igényeihez igazítsuk. Például, ha gyorsan növekszik és sok új alkalmazottat vesz fel, akkor egy személyre szabott "új felhasználói igény" folyamatot dolgozunk ki, amely gyors és egyszerűvé teszi a folyamatot minden fél számára.
  • Elvégezzük a jelenlegi infrastruktúrájának technológiai auditját és rávilágítunk hol szükséges fejlesztéseket elvégezni, kiemelve a fejlesztésekből fakadó üzleti előnyöket.
  • Bevezetési ütemtervet készítünk, mely tartalmazza a szükséges induló beruházási budget-et, valamint a későbbiekben várható költségeket.
  • Éves, fél éves periódusokban ingyenesen biztosítjuk ügyfeleink számára a fenti konzultáció lehetőségét ezzel biztosítva, hogy vállalkozása a lehető legjobb szolgáltatást kapja tőlünk és az továbbra is megfeleljen technológiai igényeinek.   

Modern Munkahely Workshop

modern-munkahely-workshop.JPG