OneDrive

A Microsoft a tegnapi napon bejelentette, hogy 2015-ben korlátlanná fogja tenni a felhő alapú tárhely szolgáltatását a OneDrive-ot mégpedig minden Office 365 előfizető számára!

A OneDrive a cég felhő alapú tárhely szolgáltatása melyen kiemelkedő biztonsággal, platform valamint eszköz független módon tudunk adatokat tárolni és azokat megosztani. Az itt tárolt dokumentumainkat bárhonnan elérhetjük internet segítségével szinte bármilyen eszközön. Adataink soha nem látott biztonságban lehetnek a OneDrive-on hiszen nem kell többé a vincseszterünk vagy a mentőegységünk meghibásodása okán adatvesztéstől tartanunk. A Microsoft alapértelmezett szolgáltatásként biztonsági mentéseket készít adainkról több példányban, akár földrajzilag is elkülönítve azokat.

Minden Office 365 előfizetőnek

A bevezetés máris elkezdődött. Elsőként az Office 365 Home, Personal valamint oktatási licencekre előfizetők kapják majd meg a korlátlan tárhelyet az elkövetkezendő hónapokban. Az O365 üzleti előfizetők számára később, 2015-ben lesz majd elérhető a szolgáltatás.

A bővített funkcionalitásért cserébe semmilyen extra költség nem fogja terhelni az Office 365 előfizetőket, valamint a változás automatikusan végbemegy majd.

Tehát érdemes átgondolnia újra mindenkinek a döntését aki esetleg az érvényben lévő korlátozások miatt vetette el a flehő alapú informatikára való áttérést, azoknak akik pedig épp fotolgatják a bevezetést érdemes belevágniuk!

Office 365 Bevezetés >>