groupwise-71.jpgA VAR – Novell együttműködés keretében közös rendezvényen mutattuk be a GroupWise legújabb verzióját, mely a csoportmunkatámogatásra specializált szoftver legújabb verziója.

GroupWise 7-rõl:

A Novell® GroupWise 7 több operációs rendszeren is használható, és folyamatos, új fejlesztésekkel biztosítja a felhasználók termelékenységének növekedését. Az elérhető legmagasabb fokú biztonság, megújult kezelőfelület, 3 dimenziós érzetet keltő új ikonok, továbbfejlesztett Microsoft Outlook támogatás valamint a GroupWise futtatásához szükséges SUSE Linux Enterprise Server licensz biztosítja, hogy az ügyfelek kisebb költségekkel és nagyobb termelékenységgel működhessenek.

"A GroupWise 7 új funkcióinak és az általunk kínált verzió-és termékváltási eszközöknek, valamint az ezt ösztönző kereskedelmi kezdeményezéseknek köszönhetően meggyőződésünk, hogy ez az ideális csoportmunka megoldás" - mondta Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország rendszermérnöke. "Az ügyfelek gyakran aggódnak, hogy napi üzletvitelüket meg kell szakítaniuk, ha váltani akarnak egy új csoportmunka szoftverre. A GroupWise 7 segítségével azonban más a csoportmunka környezetekbõl történõ áttérés nagyon egyszerû, mind mûszaki, mind pénzügyi értelemben"- tette hozzá Hargitai.

VAR Computerrõl

1993-as alapítása óta kiemelt viszonteladója és szakértői partnere a Novell Magyarországnak. A cég mûködésének alapja a szakértelem, így fontosnak tartjuk, hogy mindenkor a legmagasabb Novell minősítésekkel és informatikai képzettségekkel rendelkezzünk. 
A Novellel közösen tartott workshopsorozatunk előadásait elsősorban az új termékek és technológiák bemutatásának szenteljük, melyre várjuk a már Novell szoftvert alkalmazókat és érdeklődőket, ahol speciális képzettségû rendszermérnökök adnak választa a felmerülõ kérdésekre.

A cég legújabb minősítése a Novell Gold Solution Provider, mely a Magyarországon elért legmagasabb viszonteladói és szakértői státusz.

Kapcsolódó linkek:

A GroupWise 7 bemutatón elhangzott prezentációk megtalálhatók a www.var.hu/ rendezvények/archivum oldalon.
A VAR-ról további részleteket a www.var.hu oldalon talál.
Novell termékek leírásai a www.novell.hu oldalon.