Miután az Office 365-öt már jól ismerjük és használjuk is, a Microsoft bejelentette az új szolgáltatását a Microsoft 365-öt a vállalkozások számára.

Microsoft 365 = Windows 10 + Office 365 + Biztonság

Ezzel az új csomaggal egyszerre kínálja a Microsoft az Office 365 előnyeit felturbózva a Windows 10-et, valamint az Enterprise Mobility + Security szolgáltatást.

Lehetővé teszi a rendszer, hogy egy központi felületen állítsuk be a számítógépekre érvényes szabályokat, például, hogy ne lehessen kikapcsolni a vírusok elleni védelmet vagy előírhatjuk a kötelező ujjlenyomat azonosítást vagy Windows Hello-t akár egy csoportházirendnél.

ittamicrosoft365.png

 Beállíthatjuk, hogy egy teljesen új számítógép az első bekapcsoláskor az internetre csatlakozva autómatikusan Windows 10 Pro-ról Enterprise-ra váltson, és a beállított felhasználói fiók töltődjön rá, és mire telepítő végez, már minden alkalmazás telepítve van, amire szüksége van a munkájából adódóan. 

ittamicrosoft365.jpg

És még sok más hasonló megoldást tartalmaz, mellyel lényegesen lecsökkenhet az informatikai rendszerek karbantartásával eltöltött idő.