microsoft-partner.JPG

Büszkén tudatjuk, hogy a Microsoft ezüst fokozatú partnereként a korábban megszerzett Silver Datacenter kompetencia után, idén augusztusban a Silver Small and Midmarket Cloud Solutions kompetenciát is megszereztük! 
Ezen kompetencia megerősíti a VAR csapatának szakértelmét a Microsoft felhő alapú szolgáltatásainak területén. 

"Az ezüst fokozatú kompetenciák elérése révén bizonyítják szaktudásukat partnereink a konkrét technológiai területeken, ezen partnereink a Microsoft partnerek legmagasabb 5 %-át képviselik világszerte." - mondta Phil Sorgen Microsoft Corp. - Worldwide Partner Group vice president. "Amikor egy ügyfél a megfelelő IT szakértő partnert keresi az üzlet által nyújtotta kihívások leküzdéséhez, egy olyan cég választása amely megszerezte a Microsoft kompetenciáját okos lépés. Ezek magasan képzett szakemberek, akik mindemellett hozzáférnek a Microsoft terméktámogatásához is." 

A Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Kompetencia már a sokadik Microsoft elismerés, melyet a VAR Kft. magáénak tudhat 24 éves pályafutása során az IT területén. Szakértőkből álló csapatunk már jó úton jár a következő szint, a Cloud Productivity kompetencia megszerzéséhez.