webinar.jpg

Sokan állítják, hogy az új Microsoft Office 365 nagyvállalati szintű hatékonyságot ad a kis- és középvállalatok kezébe. Azt azonban, hogy ez pontosan mit is jelent - és mennyi pénzt hoz - már kevesebben tudják elmondani. A VAR Kft. a Microsofttal közösen összegyűjtött és megkért néhány ilyen szakembert, hogy sok-sok gyakorlati példával illusztrálva, a teljesség igényével mutassák be az Office 365 hatásait a mindennapos munkamenetre.
A téma méretét jelzi, hogy mindezt több, mint 10 előadásba sikerült "belesűrítenünk", melyből az első 5 webináriumot 2014-ben, a továbbiakat 2015. első félévében hallgathatja meg.

Első előadásunkat az elejéről kezdjük, mégis a közepébe vágunk. Amellett, hogy rávilágítunk az Office és az Office 365 közötti fő különbségekre és megtudhatja, mekkora előrelépés lehet ez az Ön cége számára, adatbiztonsági kérdésekre is kitérünk.

Az előadást követően lehetősége lesz további (telefonos, majd személyes) tájékoztatást kérni a témában, mindössze annyit kérünk Öntől, ne felejtse el megadni, hogy ön a VAR Kft. Ügyfele, így biztosan mi, a megszokott beszállítói fogjuk Önt megkeresni!


REGISZTRÁLJON ITT


Office 365 kisvállalkozásokra szabva: 1. rész

2014. október 16., csütörtök, 14.00-15.00


Egyetlen óra alatt megismerheti cége jövőbeli hatékonyságának és agilitásának titkát.


Az előadóról

Urbán Zoltán
A Microsoft partnerfejlesztéssel foglalkozó munkatársa, Office 365 specialista.


REGISZTRÁLJON ITT