tavasz.jpg

A legtöbb kkv számára alapvető fontosságú a megfelelő technológia rendelkezésre állása a növekedési potenciál biztosításához. A vállalkozások gyakran már csak akkor fordulnak hozzánk, amikor már túlnőttek jelenlegi technológiai partnerükön, és átfogóbb stratégiára van szükségük a zökkenőmentes működéshez.   

Egy "házon belüli" informatikus vagy egy eseti díjas IT szólaltató esetében is előfordulhatnak olyan problémák, melyek gyakran ismétlődnek. Mindkét típusú szerződésnek vannak hátrányai melyeket alább részletezünk.

A csupán egyetlen "belsős" rendszergazdára való támaszkodás semmilyen módon nem méretezhető. A vállalkozás növekedésével egyre növekednek az informatikai igények is, melyeket rendszerint egyetlen fő nem tud kielégíteni. Előfordulhat, hogy magasabb szintű szakértelemre van szükség, mint amit az adott kolléga képes nyújtani. A mindennapi döntések képezik az üzleti vállalkozások jövőbeli sikerének alapját, a helyes döntések pedig elősegítik a növekedést, nem pedig hátráltatják azt.

A rugalmatlanul fix időtartamra kötött szerződések rendszeres problémája, hogy a szerződött időkeret gyakran nem fedi le a ténylegesen szükséges órakeretet, így előre nem tervezett költségek merülhetnek fel. Az ilyen típusú szerződések esetén az informatikai rendszerüzemeltető partner gyakran nem motivált az általános ticketszám (hibajegy) csökkentésében, ugyanis a magas ticketszám előnyösebb lehet számukra. Ezen típusú szerződések esetén a proaktivitás rendszerint nem jellemző a munkavégzőre hiszen neki az az érdeke, hogy a problémák ismétlődjenek. Ez a típusú szolgáltató időt és pénzt pazarol, mivel a problémák alapvető okát soha nem kezeli. Ezzel szemben egy proaktív ügyfél manager hosszú távú megoldásokat keres és azokra tesz javaslatot. 

Proaktív ügyfél manager 

Az IT szolgáltatóért felelős személynek legfőképp egy dedikált IT ügyfélmanaggerre van szüksége a szolgáltatónál akire bármikor támaszkodhat, hogy amikor egy probléma vagy új igény merül fel akkor az IT-partner készen álljon arra, hogy a  lehetséges megoldásokat felajánlva szakértői tanácsokat adjon és mindezt a megfelelő időben.

Egy proaktív ügyfél manager ellenőrzi, ki, mikor, milyen gyakran és milyen hibajegyeket nyitott. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy proaktív módon közelítse meg a kérdéseket és segíthessen annak megértésében, hogy miképpen csökkenthető a ticketek száma és ezzel párhuzamosan, hogyan növelhető a produktivitás.

Előfordulhat például, hogy Önnek kell tréninget tartania egy csoportnak vagy egy adott személynek cégüknél. A jelenlegi IT szolgáltatója tudna megoldást ajánlani problémára? Be is tudná vezetni azt?

Tapasztalataink szerint elengedhetetlen a jó kapcsolat egy dedikált kapcsolattartóval, aki ismeri annyira az Ön vállalkozását, hogy élvezni tudja a proaktív IT ügyfélmenedzsment előnyeit.

Amennyiben cégünket választják informatikai szolgáltatónak, biztosítani fogunk egy dedikált kapcsolattartót, aki rendszeresen kapcsolatba lép majd Önökkel és mindig elérhető lesz. Ezen szoros kapcsolat eredményeképp proaktív módon csökkentjük a problémákat. Az esetek kiváltó okait kezeljük, így a nyitott hibajegyek is csökkeni fognak ami mindkét fél számára előnyös.

A VAR-nál azon dolgozunk, hogy megjelölve a visszatérő kérdéseket proaktívan csökkentsük ügyfeleink hibajegyeinek számát. 

Mindenkinek jobb 

Mint ahogyan fontos a jó kapcsolat a partner managerrel aki ismeri a vállalkozást és segít a célok elérésében, legalább annyira alapvető elvárás, hogy az IT support szolgáltatás elérhető legyen a felhasználók számára mégpedig akkor amikor arra szükségük van.

Ha a felhasználóknak informatikai problémája merül fel, azt akarják, hogy olyasvalaki vegye fel a telefont, aki segíthet nekik az esetet megoldani. Nem akarják, hogy problémájuk elvesszen egy olyan automatizált rendszerben, ahol a telefonos ügyfélszolgálat munkatársainak nincsenek meg a megfelelő jogosultságaik ahhoz hogy segítsenek és sajnos gyakran csak a ticketek számának növelése az elsődleges céljuk.

Éppen ezért, amikor valamely kollégája a VAR-t tárcsázza, a megfelelő csapathoz fog kerülni, akik mindent megtesznek azért, hogy azonnal segítsenek.

Miben vagyunk különbözőek?

Mivel biztosak vagyunk abban, hogy a reszponzív és proaktív szolgáltatásaink biztosítani fogják, hogy rendszerei megfelelően működjenek és a felhasználók magabiztosak legyenek az általuk használt technológiában, ezért szolgáltatásainkat fix áron tudjuk ajánlani - így mindig rendelkezésére áll a szükséges támogatás, anélkül, hogy aggódnia kellene mennyibe fog kerüli.

Ha fennakadások jelentkeznek, gyorsan foglalkozunk velük és a kiváltó okokkal - így azok nem válnak problémává.

Amikor találkozik csapatunkkal, hamar felismeri majd, hogy megközelítésünk kissé különbözik a többi IT szolgáltatótól. Az átadás-átvétel során keményen dolgozunk azon, hogy megismerjük kollégáit és üzleti céljait, így szorosan hozzáigazíthatjuk működésünket az igényeikhez valamint megfelelő tanácsokat adjunk céljaik eléréséhez.

Konzultatív IT szolgáltatásaink révén támogatni fogjuk növekedését!

Gyors ellenőrzőlista a megfelelő rendszergazda kiválasztásához

  • Szolgáltatásnyújtás éppen a megfelelő óraszámban
  • Fel nem használt órakeret hasznosítása, görgetése
  • Gyors problémamegoldás - kérje a hibajegyek átlagos megoldási idejét
  • Lehetőség helyszíni látogatásokra, amennyiben szükséges
  • All-inclusive árképzés - tehát az előre meghatározott szolgáltatások nem felárasak
  • Dedikált kapcsolattartó
  • A problémák megelőzésére irányuló kérdések proaktív vizsgálata
  • Elfogadható szerződés felmondási idő 

 A VAR csapata megadja mindezt ügyfeleinek. 

Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, hogy megtudhassa, hogyan segíthetünk abban, hogy a legtöbbet hozza ki az informatikai rendszere által biztosított lehetőségeiből.

Megunta, hogy egyre magasabb számlákat kap ha a dolgok rosszra fordulnak? Túl régóta várja egy-egy probléma megoldását? Ha úgy gondolja, hogy a szervezete számára jelenleg elérhető IT support fejlesztésre szorul, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Szolgáltatásaink