clickshareupdate.JPG

Megjelent a legújabb ClickShare 1.8-as szoftverfrissítési csomag

Megjelent a ClickShare legújabb szoftverfrissítési csomagja, amely számos olyan izgalmas újdonságot hoz, melyek segítségével a felhasználói élmény tovább növelhető. 

Nézzük néhány pontban hogy mik ezek az újdonságok, melyek a legújabb 1.8-as firmware telepítését követően elérhetővé válnak:
(A központi egység frissítését követően, a gombok újrapárosítása/frissítése is szükséges!) 

  • [CSE-200+] bemutatkozik a vezeték nélküli kliens mód a CSE 200+ készülékekre, lehetővé téve a központi egység csatlakoztatását vagy integrálását a vállalati hálózati rendszerbe WIFI-n keresztül. 
  • [CSE-200+] kettős hálózati mód lehetősége, mely lehetővé teszi a ClickShare egyidejű csatlakoztatását két különböző hálózathoz, egy LAN és egy Wi-Fi kapcsolaton keresztül.   
  • [CSE-200+]  elérhetővé váltak 5 GHz-es DFS-csatornák, így csökkentve tovább az egymáshoz közeli eszközök közti interferenciát. 
  • [CSE-200+] A Miracast funkcionalitása további lehetőséget kínál saját eszköz használatakor a tartalom megosztására.
  • az új firmware megakadályozza, hogy a felhasználó laptopja készenléti állapotba kerüljön, amikor a gomb csatlakoztatva van és tartalmat oszt meg. 

És a végére az igazi nagyágyú: 

  • A ClickShare 1.8-as firmware-ének a megjelenésével egy időben bekerült a ClickShare driver a Windows saját driverkészletébe. Ez annyit jelent, hogy azon felhasználók esetében akik Windows operációs rendszert használnak (Win7/8/8,1/10), semmilyen felhasználói beavatkozás nem szükséges a berendezés használatához. Egyszerűen a gomb első csatlakoztatásakor a Windows letölti a „Windows Update Store”-ból a szükséges drivert és már kezdődhet is a tartalommegosztás. Ennek köszönhetően a következő alkalommal amikor a felhasználó prezentálni szeretne, csak csatlakoztatnia kell a nyomógombot a laptopjához és mindenféle felhasználói beavatkozás nélkül 15-20mp-en belül kezdődhet is a prezentáció.

A bővebb technikai leírás, valamint a ClickShare készülékekhez tartozó legújabb firmware megtalálható a Barco honlapján, melyet az alábbi linkre kattintva érhet el:
https://www.barco.com/en/support/clickshare-cse-200/drivers